Low Arousal principper og praksis

v. Psykolog Bo Hejlskov Elvén

Besøg os d. 25. april 2019 og bliv meget klogere på Low Arousal!

Det er med stor begejstring, at vi på Storebæltskolen kan præsentere den kendte dansk/svenske psykolog Bo Hejlskov Elvén på vores konference!

Han er meget svær at få fat på, og det er os en stor glæde, at det er lykkedes for os, i samarbejde med lektor René Kristensen fra UCL, at få overtalt den inspirerende psykolog til at lægge vejen forbi, imellem de store konferencer, som han bidrager til over hele verden!

Bo Hejlskov Elvén er en travl psykolog, forfatter, forsker og oplægsholder over hele verden. Han er bosiddende i Sverige, men født i Silkeborg, så konferencen gennemføres på dansk!

Low Arousal - principper og praksis

Konferencen præsenterer en forskningsbaseret Low Arousal tilgang til arbejdet med kravtilpasning, konflikthåndtering og fysisk vold, bygget på en række centrale principper.

Teorien bag bliver præsenteret levende og engageret af Bo Hejlskov Elvén gennem første del af dagen. Efterfølgende bliver der knyttet praksiseksempler, samt konkrete og enkle metoder til, så der bliver konkrete redskaber, at gå hjem med.

Målgrupper

Da professionaliseringen af konfliktarbejdet er et tema, der kan appellere til hele den pædagogiske sektor, kan målgruppen siges at være meget bred. Konferencen har hovedfokus på specialskoler, men de 17 principper dækker hele det pædagogiske felt, så pædagoger, ledere og konsulenter i daginstitutioner kan ligeledes profitere af at deltage.

De deltagende lærere, pædagoger, konsulenter, psykologer, vejledere, ledere og forvaltningsfolk kan glæde sig til at blive inspireret til nye metoder og handlinger på denne forskningsbaserede dag med en udsøgt oplægsholder!

Konflikter, vold og selvskadende adfærd er ret almindeligt forekommende i hele det pædagogiske felt. Konferencen tilbyder teori og metoder til adfærdshåndtering og forebyggelse af konflikter, som har vist sig, at have god effekt. Metoderne bygger på neuropsykologi og affektteori og tager udgangspunkt i de professionelles måde, at møde barnet eller børnene på.

Mere info og tilmelding

Siden er sidst opdateret 13. november 2019