På besøg i Makerlab

Workshop 13

Beskrivelse af workshoppen

Storebæltskolens Makerlab blev etableret i sommeren 2020 og har siden skabt rammerne for, at eleverne kan skabe en bred vifte af produkter.

Kom på denne workshop og hør om den pædagogiske tilgang til undervisning, hvor eleverne er skabere af fysiske produkter. I alle forløb i Makerlabbet får eleverne mulighed for at designe et produkt og skabe det i fysisk form, så de kan se hvordan deres design virker i den rigtige verden.

Alle processerne lægger op til at man gerne må lave fejl, da vi kan åbne for en masse læring igennem de designfejl vi laver.

Under workshoppen vil du se en lang række eksempler på forløb og produkter, som kan give inspiration til din undervisning.

I Makerlabbet vil du også se en lang række maskiner, som åbner for nye undervisningsmuligheder, såsom laserskærer, 3D printere, vinylskærere og varmepresser.

Jon Engsager, Storebæltskolen

Jon er uddannet Datatekniker, Facilitator og voksenunderviser. Han har en teknisk baggrund samt en bred viden om teknologi og specialområdet.

Til dagligt står han for al drift af IT, samt underviser klasserne i Makerlab.

Siden er sidst opdateret 19. april 2022