Træn samarbejde og øg læring med Deleskærm

Workshop 12

Beskrivelse af workshoppen

På denne workshop arbejder vi med fællesaktiviteter, hvor fokus er  samarbejde under leg. Kom og oplev læringsspil, hvor ideen om at vi sammen lærer mere, er dybt forankret i alle aktiviteterne.

Du vil både se, hvordan man på store væghængte touchskærme kan lave fællesaktiviteter og hvordan tablets som ligger fladt på bordet kan bruges af flere elever på samme tid.

Alle spillene er udviklet med fokus på at

• Understøtte samarbejde
  • Opfordre til samtale
  • Øge læringen
  • Være inkluderende
  • Simple
  • Brugervenlige
  • Sjove

Rune fra Deleskærm viser hvad produktet kan tilbyde dine elever og Katja fortæller om hvilke effekter hun har set i arbejdet med elever på Storebæltskolen.

Katja Andersen, Storebæltskolen

Katja er uddannet pædagog og har arbejdet på Storebæltskolen i 15 år.

Hun er undersøgende omkring ny teknologi og altid klar til at afprøve nye værktøjer i hendes arbejde med indskolingselever.

Rune Elmstrøm, Deleskærm

Rune er uddannet lærer, med linjefag i matematik, special pædagogik og n/t. Har arbejdet på specialskole, i specialklasser og inden for almenområdet i alt 8 år.

Har de sidste par år arbejdet med at udvikle læringsspil hos deleskærm.dk, som han også er stifter og ejer af.

Siden er sidst opdateret 10. maj 2021