På eventyr med SMART Board som rejsefælle

Workshop 2

Beskrivelse af workshoppen

Kom og bliv en del af fortællingen og skab en lykkelig slutning.

På denne workshop bliver du en del af eventyret, hvor vi sammen skal øge elevernes engagement og indlevelse i undervisningen.

Marty og Pavlina vil tage dig med ind i et eventyr, som udspiller sig på SMART Boardet og hvor I ikke kun er tilskuere, men også er med i historien.

Oplev det narrative eventyr de har udviklet, hvor eleverne bliver involveret direkte i eventyret. Du vil kunne tage forløbet med hjem og bruge det med dine egne elever.

I forløbet arbejdes der med følgende områder:

• Formidlingsevne igennem elevens tredje jeg
  • Fortællestrukturer
  • Genkendelighed igennem repetition
  • Samarbejde
  • Sprog

Men eventyret er endnu ikke afsluttet. Du skal være med til at skabe den helt rigtige afslutning på eventyret.

Marty Griffin, Storebæltskolen

Marty er pædagog i ASK tilbuddet på Storebæltskolen.

ASK klassen er for elever med psykisk og fysisk nedsatte funktioner, som har øget behov for støttende kommunikation.

Marty har stor fokus på brugen af SMART Board og dets muligheder for diverse undervisningsforløb.

Pavlina Olsen, Storebæltskolen

Pavlina er pædagog i ASK på Storebæltskolen. Hun interesserer sig for alternativ støttende kommunikation, samt at inddrage understøttende teknologi i undervisningen, der hvor det giver mening.

Siden er sidst opdateret 1. april 2020