Gå Book Amok med Book Creator

Workshop 1

Beskrivelse af workshoppen

Så er det tid til at tage det populære værktøj Book Creator to the next level. De kreative muligheder i værktøjet krydres med en verden af interaktive muligheder i den store H5P værktøjskasse. Lad lærerige vendespil med lyd, sjove quizzer, puslespil og meget andet give siderne i bogen ekstra liv. De multimodale fortællinger med video, lyd, animationer, tekst og billeder tager på workshoppen afsæt i arbejdet med vores 17 Verdensmål, udviklet af FN.

Målene indtænkes i arbejdet med flere fagligheder og der bliver mulighed for at se hvordan Book Creator anvendes i flere forskellige materialer der gratis kan bruges ude i skolerne. Mød den nysgerrige kanin Milton der i et materiale til indskolingen rejser rundt i verden og leder efter gode historier. Og mød den seje pige Victoria der med en barns logik og handlekraft forsøger at skabe forandringer.

Alle materialer kan efterfølgende anvendes direkte i undervisningen.

Vi arbejder på workshoppen i Book Creator web i Safari på iPaden.

Rikke Falkenberg Kofoed, Leg med IT

Rikke er lærer, nu undercover som kreativ iværksætter i firmaet Leg med IT. Med en fortid som underviser i folkeskolen og på specialområdet, vejleder og udviklingskonsulent i Ringsted, arbejder Rikke nu med kreativ leg og læring som oplægsholder og udvikler af undervisningsmaterialer for blandt andre UNICEF Danmark. Med legen i fokus og det digitale som medspiller, arbejdes der med en praksisnær tilgang til udvikling. Nysgerrighed, fællesskab og åbenhed er i centrum, når vi sammen arbejder med at udvide rammerne for vores børns undervisning.

Siden er sidst opdateret 18. december 2019