Fra skitse til 3D Model med LEGO og Minecraft

Workshop 3

Beskrivelse af workshoppen

Hvordan underviser man i teknologiforståelse på en specialskole? Dette spørgsmål stillede vi os selv på Storebæltskolen i slutningen af sidste skoleår. Ud af dette spørgsmål udsprang det første forløb “Fra skitse til 3D model”, som kom på det nye valghold i teknologiforståelse.

Igennem forløbet har eleverne arbejdet med kompetencer indenfor områderne kollaboration, problemløsning og innovation, IT og læring og kommunikation.

I forløbet skal eleverne designe et værelse på papir, bygge det i LEGO, bygge det i Minecraft og til sidst dokumentere det med en videorundvisning i 3D modellen.

Kom på denne workshop og oplev forløbet, hvor du vil se følgende aktiviteter:

• En portefølje i Book Creator
  • En skitse på kvadratpapir
  • En LEGO model
  • En 3D model i Minecraft Education
  • En videorundvisning i huset

Du får alle vores materialer med hjem og kan bruge dem i dine egne forløb.

Jon Engsager, Storebæltskolen

Jon er uddannet Datatekniker, Facilitator og voksenunderviser. Han har en teknisk baggrund samt en bred viden om teknologi og specialområdet.

Anders Falck, Storebæltskolen

Anders er uddannet lærer. Han har været ansat på Storebæltskolen i knap 14 år.

Anders har altid haft en stor interesse i iPad og dens mange intuitive apps og brugerflade. Hans naturlige tilgang til teknologi og interesse har medvirket til, at han konstant finder nye måder at udnytte iPads i undervisningen.

Siden er sidst opdateret 23. december 2019