Udstillere

Se hvilke udstillere man kunne besøge i pauserne på konferencen

Et smugkig ind i livet på Storebæltskolen

Storebæltskolen viste eksempler på, hvordan vi bruger teknologien i undervisningen, og et udpluk af de spændende digitale redskaber vi har til rådighed i vores Pædagogiske LæringsCenter(PLC).

Deleskærm

Deleskærme er store tablets, hvor flere elever spiller læringsspil sammen.

Der er mange forskellige spil, som dækker bredt hen over fagrækken. Der er læringsspil til alle aldersgrupper, men med størst fokus på indskolingen. Spillene er lavet til at alle har fingrene i gang og deltager på lige fod.

Kom og prøv en Deleskærm, se alle spillene og få en snak med en af udvikleren bag deleskærm.dk (nyt vindue).

Teknologi i praksis

Teknologi i Praksis arbejder med udredning, rådgivning og kompetenceudvikling indenfor velfærdsteknologiområdet.

De besvarer spørgsmålet "Hvad er velfærdsteknologi, og hvordan kan vi bruge det?”.

Kom og se produkterne OnScreenCommunicator, OnScreenkeys (skærmtastatur) og OnScreenBoard (symbolværktøjsprogram), samt telepresence robotten Orihime.

Scan How

Scan How er en dansk app, der er udviklet i et professionelt specialpædagogisk miljø, med henblik på at skabe større selvstændighed for brugeren.

Scan How bliver anvendt på specialskoler, ungdomsuddannelser og som værktøj til at skabe et mere inkluderende miljø i folkeskoler rundt om i Danmark.

App’en er meget simpel og nem at anvende uden at gå på kompromis med de gældende regler for data-sikkerhed.

Besøg vores stand og hør hvordan Scan How kan være med til at gøre hverdagen mere selvhjulpen for dine elever og kollegaer.