Udstillere

Besøg vores stande i pauserne

Et smugkig ind i livet på Storebæltskolen

Storebæltskolens elever fremviser produktioner fra livet på Storebæltskolen. Se eksempler på hvordan eleverne har været med til at lave film og andre digitale produktioner.

AB Handic Help

AB Handic Help har mange års erfaring i teknologiprodukter til specialområdet og vil fremvise forskellige kontaktstyringsmuligheder, rammer og holdere til iPads. Vi viser, hvordan du kan styre forskellige elektriske ting med din iPad, samt det helt nye Cosmo, som er en serie af forskellige aktiviteter på iPad'en som kobles med 6 lysende kontakter.

UNIQA

UNIQA er totalleverandør af læringsmiljøer – såvel digitalt som analogt.

Her kombineres teknologi med fysisk bevægelse på en måde, som giver eleverne lyst til at arbejde videre med læringen, mens de selv styrer opgavernes niveau. Det kan effektueres ved koblingen mellem MATRIX gulvfolien eller vores e-Wall og en tablet.

UNIQA er desuden leverandør af støjdæmpning samt gulv- og vægfolier med læring. UNIQA leverer også møbler til skoler og institutioner samt legepladser og aktive uderum.

Obital

Obital er firmaet bag et revolutionerende nyt øjenstyringssoftware, som hjælper personer med bevægelseshandikap til at styre hjemmet med øjnene.

Kom og afprøv deres prototype og hør hvordan deres øjenstyring kan give helt nye muligheder for brugerne.