Udstillere

Besøg vores stande i pauserne

Aurasma

Aurasma er en app, som kan gøre printede billeder levende. Man holder iPad’en op og på skærmen kommer billedet til live i form af video. Kom og se en lang række af Storebæltskolens videoer og se hvordan skolens hverdag kommer til live på iPad’en.

Atea

Atea er Danmarks førende leverandør af it-udstyr og digitale løsninger til skoler og institutioner.

Atea kan hjælpe skolen med rådgivning og vejledning om "det teknologiske økosystem" med iPads i skolen: Hardware, kompetenceudvikling, MDM, software, forsikring, finansiering, support, service, drift m.m.

Vi deler også gerne ud af vores erfaringer fra skoler i hele landet.

Vi hjælper med teknikken, så I kan koncentrere jer om pædagogik og læring.

HippoMini

Hippomini leverer digitale læringsmaterialer til institutioner og skoler.

Hos HippoMini kombinerer vi de nyeste teknologier med pædagogik. For os handler IT og Leg om meget mere end produkter. Det handler om at udvikle koncepter i børnehøjde, der giver pædagoger og lærere de bedste forudsætninger for at stimulere børnenes færdigheder i bl.a. natur og teknik, sprog og matematik.

vTime

vTime er en service, som hjælper dig med at se tiden... Det er en grafisk visning af den tid som er tilbage til et gøremål.

vTime giver mulighed for at oprette et eller flere planlagte gøremål som skal vises i løbet af dagen. Den grafiske nedtælling starter derefter automatisk når det er tid. Man kan eventuelt have en computer kørende med nedtællingen eller benytte en mobil enhed, så man hele tiden bliver bekræftet i hvor meget tid der er tilbage.