Udstillere

Se og prøv produkter fra vores udstillere

AB Handic Help

AB Handic Help har mange års erfaring i teknologiprodukter til specialområdet og vil fremvise forskellige kontaktstyringsmuligheder, rammer og holdere til iPads.

Atea

Atea er Danmarks førende leverandør af it-udstyr og digitale løsninger til skoler og institutioner.

Atea kan hjælpe skolen med rådgivning og vejledning om ’det teknologiske økosystem’ med iPads i skolen: Hardware, kompetenceudvikling, MDM, software, forsikring, finansiering, support, service, drift m.m.

Vi deler også gerne ud af vores erfaringer fra skoler i hele landet.

Vi hjælper med teknikken, så I kan koncentrere jer om pædagogik og læring.

HippoMini

HippoMini leverer digitale læringsmaterialer til institutioner og skoler.

Hos HippoMini kombinerer vi de nyeste teknologier med pædagogik. For os handler IT og Leg om meget mere end produkter. Det handler om at udvikle koncepter i børnehøjde, der giver pædagoger og lærere de bedste forudsætninger for at stimulere børnenes færdigheder i bl.a. natur og teknik, sprog og matematik.

WizKids og LingApps

WizKids står bag app'en AppWriter, som er en komplet pakke af innovative værktøjer til læse- og skrivestøttet på alle platforme.

Intuitiv, fleksibel og innovativ er de tre ord, som kendetegner AppWriter.