Læs og skriv

Janus Madsen, WriteReader ApS

Beskrivelse af oplægget

Læringsværktøjet Skriv og Læs har i flere projekter vist sig at være særdeles motiverende og udbytterige for elever med særlige behov, da de gennem meningsfulde aktiviteter får positive og succesrige erfaringer med skriftsproget. Manden bag appen vil fortælle om de bagvedliggende teorier og metoder samt vise konkrete resultater af et 8-ugers forløb med 6 elever på en specialskole.

Janus Madsen

- WriteReader ApS

Janus har været ansat som folkeskolelærer i mere end 16 år og har sideløbende været læremiddelforfatter til mere end 100 titler indenfor både dansk og matematik. I 2007 modtog han Undervisningsmiddelprisen for matematiksystemet Format. Janus startede for 5 år siden udviklingsprojektet “At skrive sig til læsning” på sin skole og fik i 2011 tildelt en videnkupon fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen, hvilket gjorde det muligt at tilknytte en gruppe forskere fra Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU). Appen udkom i 2013, hvor den blev den mest solgte uddannelses app i den danske App Store. Derudover blev appen nomineret til Årets Innovation og Danish App Award.

Siden er sidst opdateret 26. oktober 2018