iPads i skolens praksis - en platform for alle?

Bente Meyer - Aalborg universitet i København

Beskrivelse af oplægget

I de seneste år har der været stor interesse i at anvende iPads i skolens praksis og mange har investeret stort i denne teknologi. Men hvad er egentlig erfaringerne med at anvende iPads i praksis og hvordan understøtter denne teknologi forskellige elevers behov? Oplægget er en beretning fra to forskningsprojekter i hhv. Vejle og Varde kommuner, hvor skoler på forskellige måder har inddraget brug af iPads som en fælles platform for eleverne.

Bente Meyer

- Aalborg universitet i København

Bente Meyer er lektor ved Aalborg Universitet i København, Institut for Læring og Filosofi, og forsker i it og læring i et praksisperspektiv med fokus på folkeskolen. Bente Meyer følger pt. et projekt i Varde kommune hvor 3 skoler arbejder med iPads til blandt andet telepresence og har tidligere forsket i brug af iPads til inklusion i forbindelse med et forskningsprojekt i Vejle kommune.

Siden er sidst opdateret 26. oktober 2018