Idrætsdag på Musholm

Der var mulighed for mange aktiviteter, da alle klasser på mellemtrinnet i dag havde idrætsdag, sammen med specialskoler fra hele Sjælland, på Musholm

Storebæltskolen og Musholm kunne d.25.01.2018  i fællesskab byde velkommen til idrætsdag for 4-6 klasserne på Ådalskolen, Ladegårdsskolen, Sigrid Undset og Storebæltskolen.

Aktiviteterne bød på tur i svævebane, mulighed for at klatre på klatrevæg, yoga med fokus på den enkeltes formåen.  Fit light som er et spil hvor koncentration og reaktionsevne øves ved hjælp af LED lamper man skal trykke på når de lyser op. El-hockey som er hockey hvor kørestolen også fungerer som stav, Kinball som er en form for volleyball med store bolde og leg på airtrack.

Musholm, Ferie – Sport – Konference er et sted der ønsker at give mulighed for aktivitet og oplevelser uanset handicap. Det betød, at alle elever havde mulighed for at prøve kræfter med de mange aktiviteter også klatrevæggen.

Klatrevaeg