Forældre forum - Fælles om fritiden

Tirsdag d. 4 lagde Storebæltskolen lokaler til forældreforum - Fælles om fritiden. Fælles om fritiden er et samarbejde mellem Slagelse Kommune og Sammenslutningen af Unge Med Handicap (SUMH).

Fælles om fritidens formål er, at øge børn med fysiske og psykiske handicap, kroniske sygdomme og diagnosers deltagelse i fritidsfællesskaber med andre børn og styrke mangfoldighed i fritiden.

Aftenens program bestod af frivillige fra Korsør Spejderne, Skælskør Billedskole/frirumlab og Eggeslevmagle S.G.&I.F der fortalte om deres tilbud til børn med særlige behov. Desuden fortalte en frivillig med handicap fra SUMH om deres oplevelser og betydningen af at have et fritidsliv.

Hvis du er interesseret i, at finde fritidstilbud til dit barn, kan du lad dig inspirere af nedenstående liste, de deltagende foreningers kontaktoplysninger er medtaget.

Tag endelig også fat i fritidsvejleder Lise på helfritid@slagelse.dk og tlf.nr. 29373876, som meget gerne vil hjælpe med at finde et fritidstilbud til jeres barn.

Kontaktoplysninger på de deltagende foreninger.

Andre foreninger der også har erfaring med at inkludere børn med særlige behov:

• Hashøj IF – Motorikhold
  • Danse-huset i Slagelse
  • Volleyklubben Vestsjælland (Slagelse, Korsør og Skælskør)
  • Slagelse Gymnastikforening
  • Korsør Handicap Idræt (boccia, svømning og varmtvandsgymnastik)
  • Slagelse Handicap Idrætsforening (svømning og varmtvandsgymnastik)
  • Skælskør Eagles Floorball
  • Slagelse Selvforsvarsklub