Bevægelse i samarbejde med Syddansk Universitet

Studerende fra Syddansk Universitet har i de sidste uger arbejdet på et projekt der skal give eleverne flere muligheder for at bevæge sig i skoletiden

Vi har på Storebæltskolen de sidste uger haft glæde af at kunne samarbejde med to idrætsstuderende fra Syddansk Universitet. De to studerende Martin Westerholt og Aske Kristiansen læser til dagligt idræt på Institut for Idræt og Biomekanik Syddansk Universitet og er som led i deres uddannelse igang med at lave et projekt omkring idræt og aktivitet.

De har derfor i samarbejde med udskolingens medarbejdere gennemført og udviklet aktiviteter til brug i hallen og den nye crossfitbane. Det der særligt har været fokus på, er at kombinerer leg og bevægelse, så det at være aktivt er sjovt for alle uanset hvad man kan.

Ud over de aktiviteter de har lavet med eleverne, ender deres projekt ud i et aktivitetskatalog, som medarbejderne på skolen i fremtiden kan bruge som inspiration til deres undervisning.

Læs hele artiklen fra Sjællandske Medier her (nyt vindue)

Martin Og Aske

Aske Kristiansen (tv) og Martin Westerholt (th)