Juleafslutning på Storebæltskolen

Besøg af julemanden og Rudolf

Fredag d. 18. december var årets sidste skoledag og tid til at sige god jul til både børn og forældre.

Eleverne havde brugt formiddagen på at hygge med morgenmad i klasserne, de havde været til julegudstjeneste i Halsskov Kirke og efter lidt frokost, var det blevet tid til, at de inviterede forældre og søskende kunne komme og tage del i skolens traditionsrige Juletræsfest.

Det store juletræ var blevet pyntet i ugens løb og en gruppe elever havde øvet sig hele julemåneden på en håndfuld julesange - de var simpelthen så dygtige!

Efter Børnekorets optræden, var det tid til at kalde på Julemanden og hans trofaste ven Rudolf! Vi måtte råbe meget højt, før de endeligt kom frem og dansede om juletræet sammen med os. Vi sluttede af med "Nu er det jul igen!" inden der blev uddelt godteposer og åbnet op i cafeen, hvor der blev serveret æbleskiver.

Store som små havde en rigtig hyggelig dag!